Сенатор Грем: Наступні пакети американської допомоги Україні мають включати танки

Сенатор Грем: Наступні пакети американської допомоги Україні мають включати танки

Укрінформ
Голова Юридичного комітету Сенату США, сенатор-демократ Ліндсі Грем заявив у четвер, що новий пакет масштабної допомоги Україні, який перебуває на розгляді в Конгресі, має передбачати надання ЗСУ сучасних танків.

Про це він сказав під час пресконференції в будівлі Конгресу, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Військова допомога стає більш потужною. Я ціную дії адміністрації, яка подвоїла свої зусилля щодо забезпечення військової спроможності (України – ред.), і це змінює хід війни. Я думаю, частиною у складі цієї допомоги повинні бути танки», - зауважив законодавець.

Читайте також: Зараз починається найважча стадія війни – Резніков

У цьому зв’язку сенатор висловив сподівання, що «ближчими днями ми зможемо зробити дещо, щоби забезпечити українські сили більшою кількістю сучасних танків».

Крім того, Грем зазначив, що додаткова допомога для України, передбачена законопроєктом із $12 мільярдами для України, також містить фінансування, яке допоможе українцям «пережити решту року, не вимикати світло та оплачувати рахунки».

Читайте також: Мецола: Києву потрібна важка зброя, Європа має бути готова зробити наступний крок

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Сенат США ухвалив законопроєкт про короткострокове державне фінансування, який передбачає, в тому числі допомогу для України у сферах безпеки й економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-