Удар по Харкову: через «приліт» у трансформаторну станцію частина міста досі без світла

Удар по Харкову: через «приліт» у трансформаторну станцію частина міста досі без світла

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові ворог поцілив трьома ракетами по трансформаторній і підприємству, в результаті чого виникли пожежі.

Про це повідомила в Фейсбуці пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«Близько 21:00 по Харкову було завдано чергового ракетного удару. Три ракети потрапили в інфраструктурні об'єкти, що розташовані в Холодногірському районі. На них виникло 2 пожежі. В одному з випадків горів електричний трансформатор на площі 20 кв. м. В другому - ракети зруйнували будівлю виробничого підприємства, котра загорілась. Площа пожежі становила 300 кв. м», - ідеться в повідомленні.

Ракетний удар по Харкову/Фото: ДСНС

Зазначається, що на ліквідацію другої пожежі було направлено 6 пожежно-рятувальних підрозділів. В обох випадках обійшлося без жертв і постраждалих.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі АТ «Харківобленерго», без електроенергії залишаються 18,5 тис. споживачів.

«Внаслідок ракетного обстрілу Харкова ввечері 27 вересня були пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури. Частково були знеструмлені Шевченківський, Холодногірський та Новобаварський райони. Наразі близько 18,5 тисяч споживачів залишаються без світла. Енергетики роблять все можливе для якнайскорішого відновлення електропостачання», - повідомили в компанії.

Читайте також: росіяни вночі знову обстріляли Нікополь – пошкоджені будинки, ліцей та ЛЕП

Як повідомлялося, ввечері 27 вересня війська рф завдали ракетні удари по Харкову, містяни чули п’ять вибухів. Після них почалися перебої з електропостачанням в деяких районах міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-