Ворог усю ніч обстрілював Нікопольський район - 130 «прильотів»

Ворог усю ніч обстрілював Нікопольський район - 130 «прильотів»

Фото
Укрінформ
Війська російської федерації упродовж сьогоднішньої ночі випустили по Нікопольському району Дніпропетровської області 130 снарядів із реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії.

Як передає Укрінформ, про це голова Дніпропетровської Обласної державної адміністрації Валентин Резніченко повідомляє у Телеграмі.

«Росіяни усю ніч накривали Нікопольщину реактивними системами залпового вогню та важкою артилерією…9 разів ударили по 4 громадах - Нікопольській, Марганецькій, Червоногригорівській та Мирівській. У наші міста та села прилетіли майже 130 російських снарядів!», - ідеться у повідомленні.

Попередньо, люди не постраждали.

«По Нікополю поцілили тричі. У місті пошкоджені майже 40 будинків, понад 20 господарських споруд, автівки, 30 панелей сонячної станції, трансформаторна підстанція та лінії електропередач. Знову знеструмлені оселі майже 3 000 сімей. Енергетики вже стали до роботи», - зазначив Резніченко.

У Марганецькій, Червоногригорівській та Мирівській громадах наразі проводиться обстеження територій. Масштаби руйнацій з’ясовуються.

У інших районах ніч минула без атак і на цю хвилину спокійно.

Читайте також: Загарбники вбили ще трьох жителів Донеччини

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня вночі російські війська завдали ракетного удару по Запоріжжю та по селищу в Запорізькому районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-