Десантники показали, як нищили ворога під час контрнаступу на Харківщині

Десантники показали, як нищили ворога під час контрнаступу на Харківщині

Відео
Укрінформ
Воїни-артилеристи та підрозділи протиповітряної оборони Десантно-штурмових військ Збройних сил України показали, як під час контрнаступу у Харківській області нищили ворожі цілі.

Відповідне відео командування ДШВ ЗСУ оприлюднило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Воїни-артилеристи 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗСУ поінформували, як знищували противника під час контрнаступу на Харківщині.

“Ми не рахували цілі, не було часу…”, – артилеристи ДШВ ЗСУ знищили багато цілей, а їх ППО – декілька літаків”, - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що вони прикривали своїм вогнем підрозділи ЗСУ. Під час контрнаступальної операції працювала російська авіація.

Читайте також: Після деокупації війська рф скидали бетонобійні авіабомби на житлові масиви Куп'янська

Пара штурмовиків Су-25 противника були знищені підрозділами протиповітряної оборони 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, додали військовослужбовці.

Як повідомляв Укрінформ, під час масштабного контрнаступу ЗСУ звільнило міста Харківщини, зокрема Балаклію, Ізюм, Куп’янськ, Вовчанськ, селища Великий Бурлук і Дворічна, села у Дергачівській і Золочівській громадах.

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-