Загарбники обстріляли школу мистецтв, промпідприємство та житлові будинки на Донеччині

Загарбники обстріляли школу мистецтв, промпідприємство та житлові будинки на Донеччині

Фото, відео
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники обстріляли школу мистецтв, промпідприємство, житлові будинки у багатьох громадах області. Відомо про поранення двох цивільних.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Ввечері росіяни завдали ракетного удару по підприємству у Краматорську та обстріляли школу мистецтв у Часовому Ярі касетними боєприпасами… У Бахмутській громаді удари прийшлися по приватному сектору Бахмута та Хромовому – поранено 2 людини, пошкоджено 6 будинків», - написав очільник області.

Він зазначив, що у Мар’їнській громаді зафіксовано обстріли по Мар’їнці, Красногорівці, Максимільянівці та Костянтинівці, в Очеретинській – по околицях Очеретиного, Кераміка та Новокалинового. Обійшлося без постраждалих.

Також всю ніч були поодинокі прильоти в Авдіївці, на ранок – масований артобстріл центру міста та танковий обстріл старої частини – наслідки встановлюються.

У Диліївці Костянтинівської громади пошкоджено два будинки, без жертв.

За словами Кириленка, у Світлодарській громаді гучно було в Одрадівці та на станції Майорськ – інформація про постраждалих не надходила.

«Кожен російський злочин ретельно документуємо! За все будуть відповідати!», - наголосив керівник військової обладміністрації та опублікував фотографії з місць руйнування.

Читайте також: Загарбники обстріляли завод у Краматорську, є руйнування

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1 млн 200 тис. людей. Зараз в області залишається 340-350 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку в області, що залишилася без газу.

Фото: Павло Кириленко / Донецька ОДА (ОВА)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-