Ворог вдарив ракетами по інфраструктурі Чугуївського району

Ворог вдарив ракетами по інфраструктурі Чугуївського району

Укрінформ
На Харківщині минулої доби ворог завдав ракетних ударів по інфраструктурі Чугуївського району, також обстрілював Куп'янський район – там є загиблі та поранені, одна дитина в тяжкому стані.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Вчора близько 18:00 росіяни завдали два ракетних удари по інфраструктурному об'єкту Чугуївського району. Без жертв та постраждалих. Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти Харківщини, прилеглі до кордонів з рф та лінією зіткнення», - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося напередодні, найбільше постраждало село Грушівка в Куп'янському районі, там загинуло двоє людей, за уточненими даними, 10 отримали поранення, в тому числі четверо дітей. Поранений 10-річний хлопчик перебуває в тяжкому стані.

Крім того, за даними Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі ще двоє поранених, у тому числі 16-річна дитина, в Чугуївському районі - двоє поранених унаслідок обстрілів.

Читайте також: Під час окупації Балаклії загарбники задушили у катівні юриста агропідприємства - поліція

«На лінії зіткнення завдяки успішним діям наших захисників ворог продовжує зазнавати втрат в живій силі та техніці. Так, в районі Кам'янки Ізюмського району знищено одразу 10 одиниць російської техніки та щонайменше 10 окупантів», - зазначив Синєгубов.

Як повідомлялося, минулої ночі війська рф обстріляли зі «Смерчів» Холодногірський район Харкова. В результаті пошкоджено дві житлові багатоверхівки, одна людина отримала поранення, 10 людей через руйнування сходової клітини були заблоковані у квартирах, їх урятували співробітники ДСНС. Також від ракетних влучань часткового руйнування зазнала промислова будівля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-