Загарбники знову обстріляли Слов'янськ

Загарбники знову обстріляли Слов'янськ

Фото, відео
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники сьогодні вдень знову обстріляли Слов'янськ, під ворожі снаряди потрапила територія меблевого цеху. Минуло без жертв.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, передає Укрінформ.

«На жаль, у Слов'янську знову неспокійно. Вдень під обстріл потрапила територія меблевого цеху на вул. Геологічній. Імовірно, С-300. На щастя, обійшлося без постраждалих», - написав Лях та оприлюднив відео та фотографії руйнувань з місця обстрілу.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійним обстрілом російських військ, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

Читайте також: Ворог обстріляв вісім населених пунктів на Запоріжжі, є загиблий і поранені

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення мешкало 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1 млн 200 тис. осіб. Наразі в області залишається 340-350 тис. людей. В осінньо-зимовий період у регіоні має залишитися не більш як 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони та підтримки роботи критичної інфраструктури, тому що саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку в області без газу.

Фото: Вадим Лях / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-