Загарбники обстрілюють промислову частину Енергодара та протилежний берег водосховища

Загарбники обстрілюють промислову частину Енергодара та протилежний берег водосховища

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Енергодарі загарбники знову влаштовують провокації, одночасно обстрілюючи саме місто і підконтрольні українським Збройним силам населені пункти на березі Каховського водосховища.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

"В Енергодарі місцеві мешканці повідомляють про провокації рашистських військових, які обстрілюють протилежний берег Каховського водосховища і одночасно з цим запускають снаряди по об’єктах промислової зони міста", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Орлова, внаслідок цих обстрілів у частині мікрорайонів Енергодара знову зникло водопостачання. Що саме пошкоджено та наскільки серйозно, з’ясовується.

Читайте також: На Запоріжжі російські війська обстрілюють Оріхівську громаду

Як повідомляв Укрінформ, місто енергетиків Енергодар і найбільша атомна станція в Європі Запорізька АЕС з початку березня захоплені російськими військовими. Відтоді на майданчику станції загарбники розміщують військову техніку та боєприпаси. Звідти вони обстрілюють населені пункти Дніпропетровщини, розташовані на протилежному березі Каховського водосховища. Обстрілюють росіяни і саму станцію, руйнуючи ЛЕП, спричиняючи відключення енергоблоків і звинувачуючи в цьому ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-