На місці масового поховання під Ізюмом знайшли могили шістьох членів однієї родини

На місці масового поховання під Ізюмом знайшли могили шістьох членів однієї родини

Фото
Укрінформ
На місці масового поховання під Ізюмом знайшли могили шістьох членів однієї сім'ї. Усі вони загинули під завалами багатоповерхівки, яку було зруйновано 9 березня ракетним ударом росіян.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в ТелеграміОперативний ЗСУ.

«Йдеться про сім'ю Столпакових: Олену, її чоловіка Дмитра, їхніх дочок - 6-річну Олесю та 8-річну Сашу, а також бабусю та дідуся - Тетяну та Олександра. Вічна пам'ять загиблим», - зазначається в повідомленні.

За інформацією сайту «Обозреватель», сім'я 31-річної Олени та 34-річного Дмитра Столпакових із дітьми Олесею та Сашею, а також батьки Олени – Олександр та Тетяна Жихарєви з дочкою Машею – жили у багатоповерховому будинку на вулиці Першотравнева, 2, у двох квартирах. Вони загинули під завалами розбитого росіянами будинку. За свідченнями очевидців трагедії, ще 3 доби з-під завалів лунали крики про допомогу, але загарбники не дозволяли рятувати людей.

Читайте також: Моравецький - про звірства в Ізюмі: росія повернулася до свого жахливого минулого

Як повідомлялося, загалом в Ізюмі могли загинути близько тисячі людей. Зараз експерти працюють над розкриттям місць масових поховань та з'ясуванням осіб загиблих. Вже точно відомо, що в одній братській могилі поховано українських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-