У Херсоні – «приліт» в будівлю, де розміщувався «уряд» загарбників

У Херсоні – «приліт» в будівлю, де розміщувався «уряд» загарбників

Фото, відео
Укрінформ
У Херсоні зафіксовано влучання снаряда в будівлю у центрі міста, де розміщувались і так званий «уряд» загарбників, і «військово-цивільна адміністрація».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«В Херсоні прилетіло в будівлю суду, де розміщувались і так званий «уряд» окупантів і військово-цивільна адміністрація зрадників», - йдеться у повідомленні.

Кожне подібне влучання наближає нашу перемогу, зазначив депутат облради. Він також закликав херсонців не ходити біля об’єктів, де розміщені загарбники.

Як повідомив херсонський політолог Володимир Молчанов, йдеться про будівлю, де, до російського загарбання міста, розташовувався апеляційний суд.

Також неподалік – будівля Херсонської ОВА та облради. Херсонці викладають відео у соцмережах з місця події, де видно, як за будівлею ОВА та облради йде дим.

Снаряд влучив у будівлю так званого «уряду», коли там йшла нарада «голів» самопроголошених «адміністрацій».

Як виявилося, у будівлі відбувалося «совещание глав администраций городских и муниципальных округов», зазначив депутат облради.

Як інформує херсонське видання «Мост», російські пропагандисти повідомляють, що ракетним ударом в Херсоні поранена «начальниця» так званого «департаменту праці», а її водій загинув. Зазначається, що російські пропагандисти не повідомляють прізвище постраждалої, але відомо, що «очолює» цей «департамент» Алла Бархатнова.

Вона стала колабораціоністкою з початком російсько-української війни на Донбасі. Бархатнова допомагала організовувати «референдум» у Дружківці. Потім вона працювала у так званому «міністерстві праці та соціальної політики» так званої «днр» і обралась до незаконного «парламенту» терористичної «республіки». На початку серпня вона опинилась на окупованій Херсонщині. Українська поліція розпочала проти неї кримінальне провадження, інформує видання.

Як зазначають у місцевих телаграм-каналах, «замглави» самопроголошеної «адміністрації» Стремоусов заявив, що удар прийшовся по його кабінету. «На жаль, якщо він дає коментарі, то він залишився живим», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-