Ворог уночі накрив Селидове зі «Смерчів» та ЗРК С-300, пошкоджені понад 30 багатоповерхівок

Ворог уночі накрив Селидове зі «Смерчів» та ЗРК С-300, пошкоджені понад 30 багатоповерхівок

Фото
Укрінформ
На Донеччині загарбники вночі ракетами обстрілювали всі населені пункти на лінії фронту, у Селидовому пошкодили школу, гімназію, дитсадок та понад 30 багатоповерхівок. Є загиблий і поранені.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Вночі росіяни обстрілювали населені пункти на лінії фронту у Покровському та Бахмутському районах. Серед ночі завдали удару зі Смерчів та ЗРК С-300 по Селидовому – відомо про 1 загиблого та 5 поранених. Ракетами пошкоджено 32 п’ятиповерхівки, школа, гімназія та дитсадок», - написав очільник області.

Він зазначив, що також у Мар’їнській громаді під артобстріли потрапили Мар’їнка, Красногорівка, Новомихайлівка та Георгіївка – повідомлень про постраждалих та руйнування не надходило.

В Авдіївці – знову масований артобстріл центру міста під ранок, за попередньою інформацією, без жертв.

За словами Кириленка, у Бахмутському районі вночі обійшлося без жертв, але є руйнування. Незадовго до півночі обстрілу зазнав і Торецьк – снаряд влучив у пустир, але вибухом пошкоджено вікна та покрівлю прилеглих будівель. Крім того, на території громади гучно було у Північному.

У Парасковіївці Соледарської громади росіяни за ніч зруйнували один будинок, ще п’ять – пошкодили, констатував керівник ОВА.

Він знову закликав всіх евакуюватися: «Кожна ніч на Донеччині – неспокійна. Прилетіти може будь-куди і будь-коли. Не чекайте, поки буде пізно – евакуюйтесь вчасно».

Читайте також: Внаслідок нічного обстрілу Харкова постраждали двоє дітей, пошкоджені комунікації

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру. Минулої доби, 15 вересня, загинули п’ятеро мирних жителів Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-