За добу загарбники убили п’ятьох цивільних на Донеччині

За добу загарбники убили п’ятьох цивільних на Донеччині

Доповнено
Укрінформ
За  минулу добу ворог убив 5 цивільних на Донеччині, ще 10 людей отримали поранення.

Про це у своєму Телеграмі написав голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

"За 12 вересня росіяни вбили 5 мирних жителів Донеччини: 3 у Вугледарі, 1 у Георгіївці та 1 у Слов'янську. Ще 10 людей отримали поранення", - наголосив він.

Читайте також: росіяни з «Ураганів» обстріляли Нікополь

Наразі, за його словами, неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Згодом Кириленко повідомив, що на Донеччині минулої ночі та зранку ворог обстріляв Слов’янськ, Торецьк, Сіверськ, Авдіївку, є поранені та вбитий.

«Цієї ночі росіяни обстріляли Слов'янськ та завдали ударів по містах на лінії фронту… Троє людей поранено внаслідок нічного артобстрілу Торецька, пошкоджено щонайменше 4 будинки», - написав очільник області.

Він зазначив, що у Слов'янську від обстрілу щонайменше одна людина загинула та ще одна дістала поранення. Ворожі снаряди влучили у сільгосптехнікум, у дві багатоповерхівки, ще шість будинків зазнали пошкоджень від вибуху.

По Сіверську вночі росіяни завдали авіаудару, і достеменно відомо про один зруйнований будинок. Інформація щодо постраждалих та обсягів руйнувань ще уточнюється.

За словами Кириленка, також під вогонь потрапило смт Гостре в Курахівській громаді — на щастя, обійшлося без постраждалих, але пошкоджено двоповерховий будинок.

«Авдіївка вже котрий день поспіль зазнає масованого обстрілу на світанку. Сьогодні обійшлося без постраждалих, обсяги завданої шкоди уточнюємо… Щодня росіяни стріляють по цивільних — щодня є загиблі та поранені», - заявив начальник ОВА і знову закликав усіх евакуюватися, щоб не перетворювати себе на мішень для ворога.

Він опублікував відповідні фотографії з місць руйнувань.

Як повідомляв Укрінформ, ворожі війська уночі обстріляли з "Ураганів" Нікополь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-