Уночі ворог обстріляв два села на Миколаївщині

Уночі ворог обстріляв два села на Миколаївщині

Укрінформ
Цієї ночі російські війська обстріляли Новоолександрівку та Широке на Миколаївщині, а впродовж минулої доби - Березнегуватську, Широківську громади та місто Вознесенськ.

Про це в Телеграмі повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає Укрінформ.

«12 вересня близько 01:30 були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської ТГ. Постраждалих та руйнувань немає. 11 вересня вдень були обстріли в с. Широке Широківської громади. Зруйновано один будинок. Сьогодні близько 01:00 в селищі також зафіксовано обстріли. Влучання були по відкритих територіях та дорожньому покриттю», - написав очільник ОВА.

Крім того, у Баштанському районі 11 вересня о 23:55 обстрілів зазнало смт Березнегувате Березнегуватської громади. Пошкоджено газопровід, житлові будинки, адміністративну будівлю та технічні споруди комунального підприємства, магазини. Також зафіксовано обстріли прилеглої території села Калачеве Березнегуватської громади.

У Вознесенському районі вчора вдень стратегічною авіацією ворог доправив по Вознесенську три крилаті ракети Х-555, які влучили в елеватор із запасами пшениці. Виникла пожежа, яка була оперативно ліквідована вогнеборцями.

Читайте також: У Краматорську ракети рф уночі вдарили по перинатальному центру та приватному сектору

Як повідомлялося, у Вознесенському районі в ході обстеження комісією міської ради встановлено часткову руйнацію 40 житлових будинків. До лікарні з травмами потрапили п’ять людей, з них одна дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-