На Миколаївщині ворожі ракети Х-22 влучили в приватні будинки, є поранені

На Миколаївщині ворожі ракети Х-22 влучили в приватні будинки, є поранені

Фото
Укрінформ
Через авіаудар рф по Березнегуватській громаді 2 крилатими ракетами було зруйновано 2 будинки, і постраждало 5 осіб.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба оперативного командування «Південь», розповідаючи про наслідки ракетних ударів рф по Миколаївщині, передає Укрінформ.

«Ближче до ранку, з напрямку Азовського моря ворожою стратегічною авіацією атаковано Березнегуватську громаду. 2 крилаті ракети Х-22 влучили у приватний сектор. Зруйновано 2 житлових будинки. Постраждало 5 людей», - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: Ворог під ранок обстріляв Миколаївщину, є постраждалі

Своєю чергою зазначається, що уночі ракетами наземного базування «Онікс» з берегового ракетного комплексу «Бастіон» з тимчасово захопленого Криму було завдано ударів по Вознесенському і Миколаївському районах. Зі свого боку сили протиповітряної оборони 2 ракети знищили у повітрі.

«Одна з ракет влучила в п’ятиповерховий будинок в Миколаєві, пошкодження отримали й кілька навколишніх житлових будинків. Постраждали 9 цивільних осіб, 3 з них госпіталізовано», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ОК «Південь», ранком Миколаївщина знов зазнала ракетної атаки - стратегічною авіацією ворог доправив по Вознесенську 3 крилаті ракети Х-555, які влучили в елеватор із запасами пшениці. «Виникла пожежа оперативно ліквідована вогнеборцями. Постраждалих немає», - заявили військові.

Читайте також: росіяни обстріляли Вознесенськ - пошкоджена інфраструктура, є поранені

Як повідомляв Укрінформ, у ОК «Південь» поінформували, що на півдні ЗСУ влучили у два райони зосередження живої сили та техніки ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-