Унаслідок вчорашніх обстрілів Харківщини загинув чоловік, ще дев’ятеро поранених

Унаслідок вчорашніх обстрілів Харківщини загинув чоловік, ще дев’ятеро поранених

Укрінформ
У Харкові внаслідок учорашніх обстрілів загинув чоловік, ще четверо цивільних госпіталізовані. Є також поранені цивільні від російських обстрілів в області.

Про це у Телеграміповідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Внаслідок вчорашніх обстрілів Харкова загинув 43-річний чоловік, госпіталізовані з пораненнями ще 4 цивільних», - зазначив Синєгубов.

Він додав, що протягом минулої доби ворог також інтенсивно обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Так, у Чугуївському районі протягом минулої доби поранення отримали двоє людей. В Ізюмському районі - один поранений. Ще двоє людей госпіталізовані в Куп'янському районі.

За інформацією Синєгубова, цієї ночі обстрілів у Харкові не зафіксовано.

«Близько опівночі російські окупанти завдали ракетного удару, попередньо з ЗРК С-300, по м. Дергачі. Пошкоджено 4-поверхову будівлю. На щастя, ніхто не постраждав», - повідомив він.

Синєгубов запевнив, що українські захисники успішно звільняють населені пункти Куп’янського та Ізюмського районів. За останні дні звільнено близько 2 тисяч квадратних кілометрів української території. Також ЗСУ завдає великих втрат окупантам.

Читайте також: Під час звільнення Балаклії бійці ЗСУ зірвали російський плакат, під яким був вірш Шевченка

«На Харківщині підрозділи зі складу 3 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії рф залишились без шляхів забезпечення, серед окупантів панують панічні настрої. Ворог має численні санітарні втрати», - підсумував він.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський розповів, що військовослужбовці 113-ї окремої бригади територіальної оборони звільнили Василенкове та Артемівку Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-