У Харківському районі внаслідок ракетного удару загинула жінка

У Харківському районі внаслідок ракетного удару загинула жінка

Фото
Укрінформ
У Харківській області в селищі Нова Водолага вночі у результаті ракетного удару був зруйнований будинок – на місці виявили тіло жінки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Головне управління ДСНС України у Харківській області.

«Уночі ворог в черговий раз вдарив ракетами по Харківській області. В смт. Нова Водолага, Харківського району, був вражений приватний будинок, який зазнав серйозних руйнацій», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що горіли конструктивні елементи будівлі на площі пожежі 20 кв.м. Під час розбору завалів рятувальники вилучили тіло власниці домоволодіння, 1960 року народження.

До ліквідації пожежі та розбору завалів було залучено 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки та 5 чоловік особового складу ДСНС.

За добу піротехніки ДСНС ліквідували 58 ворожих вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: За добу росіяни вбили двох жителів Донеччини

Як повідомлялося, протягом минулої доби ворог завдав 13 ракетних та 23 авіаційних удари по об’єктах на території України. Зокрема, постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Великі Проходи, Авдіївка, Невельське, Мар’їнка, Велика Новосілка, Нескучне, Вільне Поле, Полтавка, Малі Щербаки, Білогір’я, Тернові Поди, Благодатне, Сухий Ставок, Костромка та Безіменне.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-