Ворог уночі обстрілював Донеччину – найбільше постраждав Бахмут

Ворог уночі обстрілював Донеччину – найбільше постраждав Бахмут

Фото, відео
Укрінформ
На Донеччині загарбники вночі обстрілювали Покровський, Краматорський та Бахмутський райони, були влучання в технікум, крамниці, ринок, адмінбудівлю, підприємство «Кераммаш» та приватні й багатоповерхові будинки.

Про це у Телеграмі повідомив голова Донецької військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Цієї ночі росіяни вели обстріли у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах», - написав очільник області.

За його словами, у Бахмуті пошкоджено 20 приватних і шість багатоповерхових будинків, чотири крамниці, палац культури та адмінбудівлю. Крім того, під обстріл потрапив ринок — пошкоджено 107 контейнерів. У місті четвертий день відсутні вода та електрика — ремонт неможливий через активні бойові дії. У місті вбито вісім людей, поранено ще 17.

Читайте також: За добу росіяни обстріляли сім регіонів України, є загиблі мирні жителі - зведення ОВА

У Покровському районі постраждали Мар'їнська та Авдіївська громади — Мар'їнка, Красногорівка, Максимільянівка та Авдіївка. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Кириленко констатував, що у Краматорському районі під вогонь потрапили Слов'янськ, Костянтинівка та Рай-Олександрівка. У Слов'янську пошкоджено складські приміщення та будівлю технікуму. У Костянтинівці постраждало підприємство та будинок. У Рай-Олександрівці пошкоджено два будинки. Обійшлося без жертв.

«Залишатися на Донеччині не можна. Евакуюйтесь вчасно», - наголосив керівник ОВА та опублікував відео та фотографії з місць руйнувань.

Читайте також: За добу ворог убив дев’ятьох цивільних на Донеччині

Своєю чергою відділ комунікації поліції Донецької області повідомляє, що у Донецькій області за минулу добу російська армія обстріляла 13 населених пунктів, пошкоджено 39 житлових будинків.

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру. За 8 вересня російські загарбники вбили дев’ятеро мирних жителів Донеччини, ще 23 людини зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-