Планував підірвати склад із боєприпасами ЗСУ: на Херсонщині затримали агента рф

Планував підірвати склад із боєприпасами ЗСУ: на Херсонщині затримали агента рф

Укрінформ
СБУ викрила російського агента, який намагався вчинити диверсію з підриву боєприпасів ЗСУ на Херсонщині.

Про це Служба безпеки повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

"На Херсонщині нейтралізовано російського агента, який отримав завдання встановити місцезнаходження позицій ЗСУ та підірвав частину боєкомплекту. За вчинення диверсії окупанти обіцяли своєму поплічнику «винагороду» у розмірі 30 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

За інформацією спецслужби, зрадником виявився рецидивіст, який неодноразово був засуджений за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивство.

"У поле зору агресора чоловік потрапив через свої проросійські погляди, які висловлював серед оточуючих, зокрема у кримінальних колах", - поінформували в СБУ.

Під час затримання у зловмисника виявили мобільний телефон, який містить контакт встановленого співробітника спецслужб рф.

Читайте також: Зрадник з Умані отримав 12 років в'язниці - збирав дані про склади з боєприпасами

Чоловіку повідомлено про підозру у державній зраді, вчинену в умовах воєнного стану, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялося, правоохоронці викрили мешканку смт Преображенка, яка добровільно передавала представнику зс рф інформацію щодо ситуації у населених пунктах Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-