На Запоріжжі ворог обстріляв понад 20 населених пунктів

На Запоріжжі ворог обстріляв понад 20 населених пунктів

Укрінформ
У Запорізькій області військові рф обстріляли цивільну інфраструктуру в 23 населених пунктах.

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Темирівка, Щербаки, Зарічне, Залізничне, Оріхів, Мала Токмачка, Новояковлівка, Рівнопілля, Гуляйполе, Червоне, Магдалинівка, Степногірськ, Лугівське, Полтавка, Новоданилівка, Новоандріївка, Червоне, Ольгівське, Чарівне, Дорожнянка, Зарічне, Малі Щербаки, Степове", - йдеться в дописі.

Читайте також: росіяни обстріляли центр і промзону Слов'янська

Надійшло 28 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 1137 людей, з них 235 – діти.

Як повідомляв Укрінформ, за попередню добу в Запорізькій області внаслідок ворожих обстрілів за добу зруйновано 51 будинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-