В Авдіївці поліцейські потрапили під артобстріл, є поранений

В Авдіївці поліцейські потрапили під артобстріл, є поранений

Фото, відео
Укрінформ
В Авдіївці Донецької області група поліцейських під час порятунку людей потрапила під артилерійський обстріл, одного правоохоронця поранено.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Донецької області, передає Укрінформ.

Як зазначається, працівники поліції разом із тележурналістами документували наслідки російських ударів по Авдіївці. Екіпаж правоохоронців мав забрати людей, які попросили допомоги в евакуації, однак розпочався артилерійський обстріл, снаряд розірвався біля поліцейських.

"Пошкоджено броньований автомобіль, один із правоохоронців дістав мінно-вибухову травму та осколкові поранення. Колеги на місці надали йому першу допомогу, зупинивши кровотечу, та доставили до лікарні. Після цього, попри ворожий вогонь, група все ж таки дісталася жителів і вивезла їх до безпечного місця", - поінформували у поліції.

Зазначається, що Авдіївку безперервно штурмують російські війська. Місто зазнає до 10 атак на день і зруйноване вщент. В Авдіївці з понад 30 тисяч населення залишається 1,5 тис. осіб. У місті немає води, світла, газу, медичної допомоги.

Читайте також: За добу росіяни вбили трьох цивільних на Донеччині

Особовий склад поліції Авдіївки постійно живе поруч із жителями міста та надає їм допомогу. Додатково в режимі ротацій у місті чергують співробітники Покровського райуправління поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у Слов’янську Донецької області після ворожого обстрілу під завалами житлового багатоповерхового будинку опинилися люди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-