На Харківщині від обстрілів рф загинула людина, восьмеро поранених

На Харківщині від обстрілів рф загинула людина, восьмеро поранених

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу внаслідок ворожого ракетного обстрілу обласного центру поранені троє людей, у районах області від російських обстрілів загинула одна людина та п’ятеро зазнали поранень.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Цієї ночі обстрілів міста Харків не зафіксовано. 4 вересня близько 18:30 внаслідок ракетного удару окупантів 3 людей постраждали в Новобаварському районі міста. Ракета влучила в землю, однак вибухова хвиля пошкодила приватні домоволодіння та 10-поверховий багатоквартирний будинок», - ідеться у повідомленні.

Крім того, протягом минулої доби російські загарбники інтенсивно обстрілювали мирне населення міст і сіл Ізюмського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів. Пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, виробничі об'єкти, виникали пожежі.

«У Богодухівському районі загинула жінка 58 років, рятувальники деблокували тіло з-під завалів будинку. В Ізюмському районі постраждали 72-річна жінка та три чоловіки 61, 70 та 66 років. У Харківському районі поранений чоловік 67 років», - зазначив голова ОВА.

Читайте також: Артилерія, ракетні удари та авіація: за добу росіяни обстріляли сім регіонів України – зведення ОВА

За його інформацією, на лінії зіткнення ворог продовжує обстрілювати позиції українських військових з реактивної та ствольної артилерії, використовує авіацію.

«Наші захисники надійно тримають свої позиції та ведуть вогонь у відповідь. У районі населених пунктів Семенівка та Куп'янськ окупанти зазнали серйозних втрат в живій силі та техніці. Крім того, влучним ударом ЗСУ знищено ворожий склад боєприпасів», - зазначив Синєгубов.

Як повідомлялося, Харківщина щодня зазнає ворожих обстрілів, за даними поліції, внаслідок військової агресії рф в області загинуло вже більше тисячі жителів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-