Лікарні, школи, готель і музей: ворог завдав ракетних ударів по Миколаївщині

Лікарні, школи, готель і музей: ворог завдав ракетних ударів по Миколаївщині

Укрінформ
Цієї ночі та зранку російські війська завдали кількох ракетних ударів по Миколаївщині і пошкодили лікувальні й навчальні заклади, готель і музей в обласному центрі, а також міста Вознесенськ і Очаків.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Вночі 4 вересня, близько 02:30, Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, попередньо С-300. Суттєво пошкоджено три лікувальних заклади, два навчальних заклади, готель та музей. Також пошкоджено житлові будинки. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Кім зазначив, що Вознесенськ обстріляли близько 05:00. На підприємстві сталося займання приміщень, без жертв. Є пошкодження житлових будинків. Детальна інформація уточнюється.

Крім того, о 06:02 ворог завдав ударів по м. Очаків Очаківської громади. Влучання в об'єкт цивільної інфраструктури. Також внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки. Постраждалих немає.

Також в ОВА поінформували, що напередодні, 3 вересня, близько 11:30 ворог атакував Центральний район Миколаєва ракетою повітряного базування Х-59, випущеною із Су-35. Ракета влучила у приватний двір та зруйнувала будинок, господарчі споруди. Поранення отримала одна людина.

У другій половині дня під обстрілами було смт Первомайське Первомайської громади. Ворожі снаряди влучили по житлових будинках. Постраждалих немає.

Читайте також: Загарбники обстріляли Миколаїв, пошкоджені електромережі та водогін

У Баштанському районі вдень 3 вересня, близько 11:25, ракета типу Х-31, випущена з Су-35, влучила в приватний будинок у селі Висунськ Березнегуватської громади. Внаслідок руйнування будинку загинула одна дитина. Четверо людей отримали осколочні поранення, троє з них - діти.

З 16:00 до 19:00 були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Як повідомлялося, через брак високоточної зброї російські військові стали частіше використовувати застарілі зенітні керовані ракети комплексів С-300.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-