росіяни вночі обстріляли Донеччину - поцілили у підприємства, базу відпочинку і дитсадок

росіяни вночі обстріляли Донеччину - поцілили у підприємства, базу відпочинку і дитсадок

Фото
Укрінформ
У ніч проти суботи російські війська завдали ракетних ударів по Краматорську та Слов'янську, а також вели обстріли по лінії фронту від Курахівської до Званівської громади.

Про це в Телеграміповідомляє начальник Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Сьогодні вночі росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську та Слов'янську, також вели обстріли по лінії фронту від Курахівської до Званівської громади. У Краматорську ракета влучила в продовольче підприємство — поранено людину. Ще одне влучання — у підприємство легкої промисловості. Там зайнялася пожежа», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у Слов'янську росіяни поцілили у два підприємства. За попередньою інформацією, жертв немає, обсяги шкоди встановлюють. Пошкоджено також сім будинків у Билбасівці.

Цю інформацію також підтвердив у Фейсбуці керівник Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях. «Місто знову обстріляли. Гучно було на околицях. У Билбасівці постраждали приватні будинки на вул. Шкільній та Ясеневій. На вул. Літературній «приліт» у КАТП», - зазначив він.

Окрім цього, за словами Кириленка, у Курахівській громаді під обстріли потрапили Курахове та Вовчанка, де пошкоджено базу відпочинку та один будинок. Постраждалих немає.

«Гучно минула ніч у Сіверську. Інформацію щодо постраждалих та руйнувань уточнюємо. У Соледарі росіяни пошкодили дитсадок. Також приватний будинок - у Роздолівці. Постраждалих немає», - додав він.

Читайте також: На Донеччині евакуювали ще 315 цивільних - ДСНС

Також, за словами Кириленка, у Званівці було поранено людину. Під ранок відбувся артобстріл Авдіївки, жертв немає.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу на Донеччині внаслідок обстрілів російськими військами загинули троє цивільних та троє людей отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-