росіяни з артилерії обстрілюють Херсонщину: є загиблі й поранені серед мирного населення

росіяни з артилерії обстрілюють Херсонщину: є загиблі й поранені серед мирного населення

Укрінформ
На Херсонщині російські загарбники обстріляли з артилерії смт Архангельське, села Ольгине, Потьомкине, Добрянка та Нововознесенське. Серед місцевих жителів є загиблі і поранені.

Про це повідомляє у Фейсбуці відділ комунікації поліції Херсонської області, передає Укрінформ.

"російські окупанти не припиняють здійснювати артилерійські обстріли цивільних об'єктів на Херсонщині. Під ворожим вогнем опинилися смт Архангельське, села Ольгине, Потьомкине, Добрянка та Нововознесенське. На жаль, є загиблі та поранені", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що внаслідок ударів зруйновано приватні будинки та господарські споруди, деякі населені пункти залишаються без електрики та води.

Читайте також: На Херсонщині ворог обстріляв Новопавлівку - поцілив у церкву

Загалом за минулу добу працівники поліції відкрили 16 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів російської армії проти мирних жителів Херсонської області. Серед них - обстріли населених пунктів, колабораційна діяльність, розкрадання та привласнення майна як громадян, так і великих підприємств.

Читайте також: На Херсонщині 12 літніх людей із захопленого рф села пішки вийшли з окупації

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині станом на 31 серпня з початку війни зафіксовано 309 фактів викрадення, 185 людей досі перебувають у полоні.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-