Пошкоджені школи, Палац спорту і Палац культури - наслідки обстрілу Дружківки на Донеччині

Пошкоджені школи, Палац спорту і Палац культури - наслідки обстрілу Дружківки на Донеччині

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео наслідків ворожих обстрілів міста Дружківка вдень 30 серпня. Пошкоджені дві школи, Палац спорту та Палац культури.

Ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео частково зруйновані, з проваленими дахами Палац культури, середня школа, вирви від російської зброї.

«Дві школи, Палац спорту та Палац культури постраждали сьогодні у Дружківці. Школа №8 знищена вщент. Вона була нещодавно відремонтована і готувалася розпочати навчальний процес 1 вересня. За попередньою інформацією, жертв серед цивільних немає», - йдеться в дописі до відео.

Влада Донеччини ще раз закликала мешканців евакуюватися в безпечні регіони.

«Немає жодного місця на Донеччині, безпечного від російської зброї. Вони будуть нищити все, до чого дотягнуться. В таких обставинах залишатися в області не можна! Прилетіти може будь-куди. Евакуюйтесь, поки є така можливість! Держава забезпечує безкоштовну евакуацію до безпечних регіонів України», - закликали в ОВА.

Читайте також: Загарбники упродовж доби вбили ще двох цивільних на Донеччині

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

На Донеччині проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тисяч жителів, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта мають евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1,67 мільйона осіб.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-