Двоє поранених унаслідок ранкового обстрілу Харкова перебувають у тяжкому стані

Двоє поранених унаслідок ранкового обстрілу Харкова перебувають у тяжкому стані

Укрінформ
Двоє поранених під час ранкового обстрілу Харкова перебувають у тяжкому стані, ще п'ятеро – у стані середньої тяжкості.

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Харківської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«За попередніми даними, внаслідок ранкових обстрілів російськими військовими центру Харкова двох поранених - у тяжкому стані. Стан п’яти людей медики оцінюють як середній, у пацієнтів переважно уламкові травми м’яких тканин. Решта постраждалих - у задовільному стані», - йдеться у повідомленні.

В ОВА запевнили, що лікарі надають травмованим усю необхідну допомогу.

Тим часом в обласному управлінні ДСНС поінформували, що рятувальники загасили пожежу на даху чотириповерхового житлового будинку, яка виникла внаслідок обстрілу.

«Площа пожежі становила близько 50 квадратних метрів. Горіли дерев‘яні конструкції покрівлі, перекриття та внутрішні перегородки. Для ліквідації пожеж та наслідків обстрілів було залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 60 особового складу», - поінформувалив пресслужбі ГУ ДСНС у Харківській області.

На місці обстрілів працювали сапери ДСНС, які обстежили уражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: У Харкові після ракетного удару зник пам’ятник російському губернатору Щербініну

Як повідомлялося, війська рф вранці 30 серпня обстріляли центральні квартали міста Харкова, внаслідок чого постраждали цивільні, є жертви. За даними обласної прокуратури, ворог застосовував артилерійські гармати «Піон», що мають дальність дії до 47 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-