Минулої доби ворог бив по Харківщині, поранені троє людей

Минулої доби ворог бив по Харківщині, поранені троє людей

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу, 29 серпня, внаслідок обстрілів російських військ поранено трьох людей, також виявлено тіла двох людей, які загинули ще 27 серпня.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За даними Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в Богодухівському районі виявлені тіла 2 жінок, що загинули внаслідок обстрілу 27 серпня. В Ізюмському районі госпіталізована 57-річна жінка з вибуховими пораненнями. В Чугуївському районі госпіталізовані чоловік і жінка 66 та 60 років», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що цієї ночі обстрілів ворога міста Харків не зафіксовано, але протягом минулої доби російські загарбники били з реактивної та ствольної артилерії по населених пунктах, що розташовані біля лінії зіткнення в Чугуївському, Харківському, Богодухівському та Ізюмському районах.

Читайте також: Загарбники обстріляли Дніпропетровщину, є руйнування інфраструктури

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. російські окупанти намагалися йти в наступ в районі села Уди, але відступили з втратами. Наші захисники надійно тримають позиції та щодня нищать ворога», - зазначив Синєгубов.

Як повідомлялося, Харківщина щодня зазнає ворожих обстрілів і ракетних ударів. За офіційними даними, внаслідок збройної агресії рф загинуло вже більше тисячі жителів області. Це лише задокументовані поліцією випадки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-