На Дніпропетровщині росіяни обстріляли Нікополь, загинула жінка

На Дніпропетровщині росіяни обстріляли Нікополь, загинула жінка

Укрінформ
Увечері 28 серпня росіяни завдали удару по Нікополю на Дніпропетровщині. Унаслідок атаки загинула жінка, щонайменше двоє людей постраждали.

Про це повідомляє у Телеграмі голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

"Надвечір окупанти вдарили по Нікополю. На жаль, одна людина загинула. Це жінка 1955 року народження. Також, за попередньою інформацією, маємо двох постраждалих. Один житловий будинок знищено", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ворог вночі вчергове обстріляв Миколаїв та область, є руйнування

Лукашук зазначив, що протягом дня війська російської федерації обстріляли три райони Дніпропетровщини.

В Нікопольському районі вдень під удар потрапила Вищетарасівська, Мирівська та Марганецька громади. Є пошкодження декількох житлових будинків, господарських споруд, газогону, лінії електропостачання. Ніхто не постраждав.

Також ворог обстріляв Синельниківський район - Раївську та Великомихайлівську громади. В останній пошкоджено три житлові будинки, одна господарська будівля знищена. На місці обстрілу рятувальники знайшли касетний елемент від «Урагану». На щастя – без жертв.

Читайте також: Ворог обстріляв Оріхів запалювальними снарядами

У Криворізькому районі обстріляли п’ять громад. Загарбники поцілили по Новопільській, Апостолівській, Карпівській, Широківській та Зеленодольській ТГ. Є пошкодження будівель одного з підприємств, в житловому будинку частково пошкоджено дах. Постраждалих немає.

Голова облради підкреслив, що регулярно обстрілюючи Криворізький район, загарбники хочуть скувати сили українських захисників і не дати їм просунутися вперед.

Згодом голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Телеграмі написав, що внаслідок обстрілу у області загинула жінка, ще четверо людей отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-