ЗСУ обстріляли переправу загарбників під Антонівським мостом, якою хвалився зрадник Стремоусов

ЗСУ обстріляли переправу загарбників під Антонівським мостом, якою хвалився зрадник Стремоусов

Укрінформ
На Херсонщині «приліт» зачепив плавучий міст загарбників, який ті намагаються спорудити під Антонівським мостом.

Про це повідомляє у Фейсбуці депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

«Так, росіяни швидко навчились відновлювати полотна мостів і налаштовують додаткові переправи. Але основне це те, що все знаходиться під вогневим контролем, як тільки відремонтують чи навантажать — знищимо знов», - написав Хлань.

Він відзначив, що при прильотах по Антонівському — зачепило й «новий» — плавучий міст окупантів.

Як розповів Хлань в ефірі «24 каналу», кілька днів тому зрадник Стремоусов записував пропагандистські відео біля Антонівського моста і запевняв, що «запустять» і сам міст, і що будують під ним також плавучий міст з барж, що фіксувалися до опор Антонівського. Тепер цей плавучий міст вже пошкоджений. «Він ще недобудований, але вчора і по ньому прилетіло», - прокоментував Хлань.

За його словами, раніше ЗСУ також вдарили по Дар’ївському мосту через Інгулець, що з’єднує дві правобережні частини Херсонщини (одна – криворізький напрямок, інша – Херсон і миколаївський напрямок).

Наразі Антонівський автомобільний міст, дорога через греблю Каховської ГЕС і Дар’ївський міст не проїзні.

Читайте також: ЗСУ роблять усе, щоб зменшити вогневий і логістичний потенціал окупантів - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, українська армія тримає під вогневим контролем шляхи пересування російських загарбників на Херсонщині.

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань повідомив, що Збройні сили України знову завдають ударів по Антонівському мосту. Загарбники, своєю чергою, стягують баржі по Дніпру і «монтують» з них переправу – вони це роблять просто під Антонівським мостом. Також депутат облради сказав, що навести повноцінну понтонну переправу в цьому місці неможливо – саме через течію. Тому ворог переправляє техніку на частинах понтону, які використовує як плоти, котрі пересувають за допомогою потужних катерів по боках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-