Війська рф обстрілюють Харківську область, є поранені

Війська рф обстрілюють Харківську область, є поранені

Фото
Укрінформ
Війська рф від ранку 24 серпня обстрілюють територію Харківської області, зокрема, артилерійських обстрілів зазнали місто Дергачі та селище Мала Данилівка Харківського району, за попередніми даними, є поранені.

Про це повідомляє в соцмережах місцева влада, передає Укрінформ.

За словами Малоданилівського селищного голови Олександра Гололобова, у селищі обстріли зафіксовано у різних місцях, є постраждалі серед мешканців, які були у своїх дворах. Також пошкоджено інфраструктуру та приватні домоволодіння. За інформацією селищного голови, ворог обстрілює касетними снарядами.

Дергачі, за даними міської ради, зазнали артобстрілу близько 10.50, інформації про постраждалих і руйнування наразі немає. Влада закликає мешканців не залишати укриття.

Читайте також: Загарбники зранку обстріляли дві громади на півночі Сумщини

Тим часом жителі Харкова у соціальних мережах повідомляють про звуки вибухів. Від ранку в обласному центрі вже кілька разів лунала повітряна тривога. Офіційної інформації про наслідки поки немає.

Згодом стало відомо, що унаслідок обстрілів касетними снарядами селища Мала Данилівка Харківської області поранено двох людей.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«В День Незалежності України ворог посилює терор мирного населення Харківщини. Сьогодні окупанти обстріляли касетними боєприпасами смт Мала Данилівка в Харківському районі. Пошкоджені приватні будинки та інфраструктура. На жаль, двоє цивільних зазнали поранення. Зараз їм надають допомогу медики. Інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, за минулу добу внаслідок обстрілів на Харківщині постраждали п’ятеро людей, зокрема 5-річна дитина. Ворог обстрілював касетними боєприпасами Шевченківський район Харкова, також над цим районом вибухнула ракета «Калібр». Пошкоджені житлові будинки, сталася пожежа. Вночі ворог завдав удару, ймовірно ракетами С-300, по селищу Докучаєвське в Харківському районі. Зруйновано господарчу будівлю, сталася масштабна пожежа. Також обстрілювалися Чугуївський і Богодухівський райони.

На Харківщині на День Незалежності через загрозу обстрілів запроваджено подовжену комендантську годину - з 19.00 23 серпня до 7.00 25 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-