У Харкові внаслідок ворожих нічних обстрілів горів житловий будинок та склад

У Харкові внаслідок ворожих нічних обстрілів горів житловий будинок та склад

Фото
Укрінформ
В результаті нічного ворожого обстрілу сталася пожежа у триповерховій житловій будівлі Шевченківського району міста Харкова.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України в Харківській області, передає Укрінформ.

"Вночі ворог завдав ракетного обстрілу по місту Харкову та області. В результаті обстрілу сталася пожежа у триповерховій житловій будівлі Шевченківського району міста Харкова. Горіли дерев‘яні конструкції даху, перекриття та внутрішні перегородки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до ліквідації пожежі було залучено 21 одиницю пожежно-рятувальної техніки та близько 100 осіб особового складу ДСНС. Рятувальники швидко ліквідували займання та запобігли поширенню вогню на інші будівлі. Жертв і постраждалих не було.

Крім того, у с. Рогань Харківського району внаслідок ракетного обстрілу сталася пожежа у складській будівлі. Площа займання становила близько 300 кв.м, люди не постраждали.

За минулу добу пожежі, спричинені ворожими обстрілами, сталися у Богодухівському (1), Чугуївському (1) та Харківському (6) районах області, а також Шевченківському (1) районі Харкова. Зокрема, в селищі Циркуни виникло відразу чотири пожежі: горіли господарчі споруди, надвірні забудови, паркани та трава.

Загалом за добу рятувальники на Харківщині здійснили 49 оперативних виїздів, зокрема 33 на ліквідацію пожеж, у т.ч. спричинених військовими діями (9), 1 – для проведення аварійно-рятувальних робіт, 3 – для надання допомоги населенню, комунальникам та поліції, 12 – інші виїзди.

Піротехніки ДСНС ліквідували 15 ворожих вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, у ніч проти 24 серпня загарбники обстріляли Новобаварський район Харкова, а ввечері 23 серпня під обстріл потрапив Шевченківський район міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-