Ворог знову завдав ракетних ударів по Харкову та області, є поранені

Ворог знову завдав ракетних ударів по Харкову та області, є поранені

Укрінформ
Ворог знову завдав ракетних ударів по Харкову та Чугуївському району, виникли пожежі, в області в результаті російських обстрілів за добу поранено двох людей.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Обстріли Харкова та Харківщини тривають. Сьогодні близько 6 ранку ворог обстріляв Київський район Харкова. Зафіксовано влучання в приватний будинок. На щастя, ніхто не постраждав. Також близько 6 ранку окупанти обстріляли с. Коробочкине Чугуївського району. Сталася пожежа. Інформація про постраждалих уточнюється», - наголосив Синєгубов.

Також, за його даними, 22 серпня ввечері близько 21:30 ворог завдав удару трьома ракетами по с. Стара Гнилиця Чугуївського району. Там пошкоджені теплиці, сталася пожежа. Без постраждалих.

За інформацією ОВА, протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Чугуївського та Ізюмського районів. Пошкоджені будівлі цивільного підприємства, сталося кілька пожеж за межами населених пунктів, горіли лісосмуги та трава.

«За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби поранення отримали 2 мирних мешканці. В Чугуївському районі поранена жінка 71 року, в Ізюмському - чоловік 58 років», - повідомив Синєгубов.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії.

«Російські окупанти використовують проти наших захисників ствольну та реактивну артилерію, танки та авіацію. Наші захисники надійно утримують позиції, завдаючи ворогу втрат. Протягом доби ворог не здійснював спроб іти в наступ на Харківщині», - зазначив голова ОВА.

Читайте також: росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину, загинула жінка

Як повідомлялося, війська рф щодня обстрілюють обласний центр і кілька районів Харківщини, також завдають ракетних ударів з території Бєлгородської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-