білоруси відновлюють російські бойові літаки – розвідка

білоруси відновлюють російські бойові літаки – розвідка

Укрінформ
білоруські спеціалісти беруть участь у відновленні російських бойових літаків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, за даними розвідки, міністерство оборони білорусі та уряд російської федерації підписали термінові контракти на здійснення ремонтно-відновлювальних робіт авіаційної техніки.

Читайте також: Ворог підступний: Україна посилила оборону на кордоні з росією та білоруссю

Зокрема, працівники розташованого в місті барановичі 558 авіаційного ремонтного заводу періодично здійснюють відрядження у складі "виїзних груп" для проведення робіт з відновлення та введення в експлуатацію авіаційної техніки на 121 авіаційному ремонтному заводі, розміщеному на території авіабази "Кубинка".

Встановлено, що роботи виконуються переважно на літаках типу МіГ-29 та його модифікаціях. За інформацією розвідки, спеціалісти збройних сил білорусі здійснюють заходи зі зняття їх зі зберігання та розконсервації для подальшого застосування у війні проти України.

Читайте також: Українців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги напередодні та в День Незалежності

Як повідомляв Укрінформ, згідно з даними британської розвідки, російська федерація продовжує активно використовувати білорусь у війні проти України. білоруський диктатор олександр лукашенко й далі підтримує дії кремля у його вторгненні в Україну та став практично повністю залежним від рф.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-