Загарбники після влучного удару ЗСУ обстріляли житловий квартал Мелітополя

Загарбники після влучного удару ЗСУ обстріляли житловий квартал Мелітополя

Укрінформ
Після того, як ЗСУ завдали удару по військовій базі окупантів у Мелітополі, ворожі військові обстріляли житловий квартал. 

Про це в Телеграмі написав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

Сьогодні вночі ЗСУ завдали нищівного удару по черговій військовій базі окупантів у Мелітополі. Підрозділи ворожої ППО не змогли перехопити наші ракети, оскільки декілька тижнів тому основну частину протиповітряної оборони окупанти передислокували до Херсонської області. Тож орки вирішили вдатися до традиційних терористичних актів, які часто застосовують у Донецьку”, - написав Федоров.

Читайте також: росіяни влучили у багатоповерхівку Вознесенська, є постраждалі

Він пояснив, що через декілька хвилин після влучного обстрілу військової бази російська армія випустила з колишнього Якимівського району ракету по житлових будинках у районі вулиць Українська та Герцена. Один мешканець постраждав та перебуває в лікарні. Близько 10 будинків цивільних зазнали руйнувань.

Мер Мелітополя ілюстрував свій допис відео, на якому мешканці встигли зафільмувати, як ракета рашистів летить з півдня на північ міста.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок нічних ворожих обстрілів армією рф Дніпропетровської області було зруйновано та пошкоджено житлові будинки громадян, а також зруйновано газопровід – поліція відкрила кримінальне провадження.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-