Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумщини і Чернігівщини з території рф

Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумщини і Чернігівщини з території рф

Фото
Укрінформ
російські війська продовжують обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Учора, 18 серпня, ворог завдавав вогневе ураження із застосуванням мінометів, реактивної та ствольної артилерії.

Наслідки обстрілу прикордоння Сумщини і Чернігівщини військами рф / Фото: dpsu.gov.ua

Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Миропільська, Білопільська громади Сумщини, Семенівська і Новгород-Сіверська громади Чернігівщини.

Протягом доби у чотирьох випадках росіяни обстріляли територію Білопільської громади з мінометів та ствольної артилерії, загалом пролунало 35 вибухів. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів Волфіно, Новий Путь та Обод. Внаслідок вранішнього артобстрілу пошкоджено нежитловий будинок та приміщення школи одного з населених пунктів громади.

Двічі за добу з російського населеного пункту Случевськ реактивна та ствольна артилерія ворога накривала вогнем територію Новгород-Сіверської громади, загалом зафіксовано понад 20 вибухів.

Вранці на території Семенівської громади розірвалися три міни калібру 120 мм, які росіяни випустили з району російського населеного пункту Локоть.

Читайте також: Війська рф обстріляли дві громади на Сумщині

Після обіду з російського населеного пункту Високе агресори з мінометів 82 мм вдарили по околиці одного з населених пунктів Краснопільської громади, пролунало близько 10 вибухів.

У другій половині дня росіяни зі 120-міліметрових мінометів стріляли по одному з населених пунктів Миропільської громади, нараховано 20 ударів. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту Пльохово.

Як повідомляв Укрінформ, за даними обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах станом на 8:00 п'ятниці, у Сумській області вчора росіяни здійснили сім обстрілів трьох громад. Зафіксовано 93 удари. Без жертв, але є руйнування. У Чернігівській області за минулу добу ворог тричі обстріляв прикордонні території у Новгород-Сіверському районі. Жертв і руйнувань немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-