Донецька ОВА показала наслідки обстрілів Сіверська

Донецька ОВА показала наслідки обстрілів Сіверська

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео наслідків ворожих обстрілів міста Сіверськ.

Ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео зафіксовані частково та повністю розбомблені приватні будинки, багато вирв від розривів снарядів, уламки російських ракет.

Читайте також: Будинки димлять та палають: наслідки постійного ворожого обстрілу Бахмута

«Тут майже не буває затишшя — прилітає постійно. росіяни активно застосовують тут не тільки артилерію, а й авіацію — прагнуть знищити міську інфраструктуру та вбити якомога більше цивільних», - йдеться у дописі.

Читайте також: росіяни готуються до наступу на Сіверськ і Соледар

Український військовий на відео зазначив, що противник давно обстрілює Сіверськ, «щоб зруйнувати всю інфраструктуру міста, для того, щоб надалі, як вони думають собі, як хочуть, щоб було менше вуличних боїв; для того вони і руйнують всю інфраструктуру міста».

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

На Донеччині проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта мають евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Фото ілюстративне: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-