Ракетний удар по Краматорську: дві людини загинули, ще 13 поранені

Ракетний удар по Краматорську: дві людини загинули, ще 13 поранені

Відео
Укрінформ
російські загарбники здійснили черговий ракетний удар по Краматорську, в результаті достеменно відомо про двох загиблих і 13 поранених цивільних.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Черговий удар по Краматорську — достеменно відомо про двох загиблих і 13 поранених цивільних. Обстрілом пошкоджено щонайменше 20 будинків, зайнялася пожежа у приватному секторі. На місці працюють правоохоронці та рятувальники», - йдеться у повідомленні.

Кириленко оприлюднив відео з місця події.

Він зазначив, що остаточні наслідки обстрілу ще належить встановити, і знову звернувся до мешканців області з проханням виїжджати.

«Прошу всіх: не будьте мішенню для росіян! Евакуюйтесь вчасно!» - закликав керівник області.

Читайте також: На Донеччині російськи загарбники зруйнували або пошкодили майже 17 600 об’єктів

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. Ворог обстрілює школи, лікарні, торговельні центри, ринки, дитсадки та житлові будинки. У регіоні вже давно немає газопостачання, а в багатьох населених пунктах - і води.

Донецьку область російська армія за добу 11 серпня обстріляла 37 разів; снаряди поцілили в житловий сектор і на територію коксохімічного заводу, є вбиті та поранені мирні жителі.

Фото ілюстрптивне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-