Донеччину за добу росіяни обстріляли 37 разів, є вбиті та поранені

Донеччину за добу росіяни обстріляли 37 разів, є вбиті та поранені

Фото
Укрінформ
Донецьку область російська армія за добу обстріляла 37 разів, снаряди поцілили в житловий сектор і на територію коксохімічного заводу, є вбиті та поранені мирні жителі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Донецької області.

За даними поліції, ворожим вогнем було охоплено 20 населених пунктів. Найбільше ударів росіяни завдали по Авдіївці - 11. Також російська армія атакувала: Бахмут, Краматорськ, Слов’янськ, Курахове, Красногорівку, Мар’їнку, Торецьк, Соледар, Часів Яр, Залізне, Желанне, Очеретине, Карлівку, Мемрик, Одрадівку, Орлівку, Новожеланне, Новомиколаївку, Піски.

Донеччину за добу росіяни обстріляли 37 разів, є вбиті та поранені / Фото: Нацполіція

По Донеччині російські війська завдали ударів ракетами, зенітно-ракетним комплексом “С-300”, реактивними системами залпового вогню “Град”, “Ураган”, артилерією, танками.

На Донеччині зруйновано та пошкоджено 54 об’єкти: 39 житлових будинків, будівлі коксохімічного заводу, залізнична станція, адмінприміщення, гаражі.

На місцях влучань працювали поліцейські, які зібрали докази воєнних злочинів російської федерації. Поліцією та Службою безпеки України відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Ворожі обстріли семи областей та складна ситуація на Херсонщині – зведення ВЦА

Як повідомляв Укрінформ, у Донецькій області за минулу добу, 11 серпня, російська армія вбила 7 і поранила 14 мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-