Обстріл передмістя Запоріжжя: ворог бив з ракетно-зенітного комплексу С-300

Обстріл передмістя Запоріжжя: ворог бив з ракетно-зенітного комплексу С-300

Фото
Укрінформ
російські військові о 4-ій ранку обстріляли смт Кушугум, унаслідок чого одна жінка загинула під завалами. Попереднього, ворог бив по селищу з ракетно-зенітного комплексу С-300.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

"О 3:59 ранку ворожі військові обстріляли Кушугумську територіальну громаду, зокрема Кушугум. Зараз можемо сказати, що 43 будинки постраждали, з них 5 - зруйновані повністю та ремонту не підлягають. Будемо надавати матеріали для перекриття, бо на п'ятницю передають зливи. Комісія продовжує обстеження будинків", - наголосив голова Кушугумської ОТГ Володимир Сосуновський.

Наслідки обстрілу передмістя Запоріжжя / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Зазначається, що в одному з будинків на кухні під завалами знайшли тіло 51-річної жінки. В неї залишився син, який нині служить в лавах Національної гвардії.

На задньому дворі зруйнованого будинку — велика воронка від ворожого снаряду. Попереднього, ворог бив по селищу з ракетно-зенітного комплексу С-300. Було чотири влучання по житлових кварталах Кушугума.

Поки постраждалі родини розбирають завали, енергетики намагаються відновити електропостачання. Адже наразі половина населеного пункту знеструмлена.

Ворог обстрілює Кушугум вже не вперше. Люди налякані, але поки масової евакуації наразі немає.

Як повідомляв Укрінформ, учора пізно ввечері поблизу Запоріжжя пролунав гучний вибух. О 23:00 та опівночі Протиповітряна оборона Збройних сил України збила дві ворожі ракети. Сьогодні зранку зафіксовано чотири удари поблизу Запоріжжя. росіяни поцілили по селищу Кушугум Запорізького району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-