Через обстріли росіян на Харківщині за добу вигоріли 25 гектарів зернових

Через обстріли росіян на Харківщині за добу вигоріли 25 гектарів зернових

Укрінформ
Минулої ночі росіяни обстріляли ракетами, випущеними з Бєлгорода, Немишлянський, Індустріальний та Новобаварський райони Харкова, постраждала цивільна інфраструктура.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Окупанти вночі близько 4.40 обстріляли Немишлянський, Індустріальний та Новобаварський райони Харкова. Ракети запущені із російського Бєлгорода, імовірно - тип ЗРК С-300», - написав Синєгубов.

За його словами, в Індустріальному та Немишлянському районах внаслідок влучання ракет є руйнування цивільної промислової та критичної інфраструктури. У Новобарському районі ракета «поцілила» в землю біля одного з парків, без руйнувань Постраждалих унаслідок ворожого обстрілу не зафіксовано.

Також вороги били по Богодухівському, Ізюмському, Чугуївському, Харківському районах.

Посадовець також зазначив, що російські загарбники знищують урожай на полях області: за добу вигоріли 25 га посівів зернових. У Богодухівському районі вдень окупанти двічі завдавали удари по господарствах. Масштабні пожежі на полях із пшеницею гасили рятувальники. Від рук окупантів у регіоні постраждали вже більш як 100 с/г підприємств, знищені понад 220 гектарів пшениці.

У Чугуївському районі окупанти також обстрілювали населені пункти, горіли господарчі споруди. В Ізюмському районі унаслідок обстрілу росіян горів приватний будинок з прибудовою, зафіксовані влучанння по відкритих територіях.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, протяги доби госпіталізували двох осіб - 16-річного хлопця та 83-річного чоловіка у Чугуївському районі. Обоє постраждали від мінувань. Хлопець взяв снаряд, який здетононував просто в руках. Чоловік наступив на міну та зазнав поранень, перебуває у тяжкому стані.

Читайте також: Противник продовжує зосереджувати головні зусилля на сході України — Гайдай

Як повідомлялось, у ніч на 6 серпня вороги завдали ракетного удару по Слобідському району Харкова, де зайнялася покрівля одноповерхової нежитлової будівлі. Крім того, зафіксовані влучання ракет на території об’єкта інфраструктури в Індустріальному районі.

Фото: Євген Малолєтка для @apnews

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-