Внаслідок ворожого обстрілу на Запоріжжі вигоріли 70 гектарів пшениці

Внаслідок ворожого обстрілу на Запоріжжі вигоріли 70 гектарів пшениці

Фото
Укрінформ
У Запорізькій області правоохоронці задокументували пошкодження інфраструктури одного з місцевих акціонерних товариств та знищення полів із пшеницею через російські обстріли.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

До поліції напередодні надійшло три повідомлення про руйнування об’єктів інфраструктури через обстріли, здійснені військовими російської армії.

У поліції повідомили, що другу добу поспіль росіяни атакують Запоріжжя. Вчора вночі ворог випустив по місту декілька ракет, які влучили в один із об’єктів інфраструктури. Пошкоджено територію приватного акціонерного товариства з техпідтримки гірничодобувної промисловості та підземної розробки. Ракети влучили у цехи та систему трубопроводу.

Читайте також: Армія рф шукає слабкі місця в обороні, але наступ на Запоріжжя маловірогідний - голова ОВА

Окрім цього, до поліції надійшло повідомлення про те, що російські військові продовжують знищувати урожай на полях у Василівському районі. Поліцейські задокументували обстріл низки полів на території Степногірської об'єднаної територіальної громади. Спеціалісти зафіксували понад 70 гектарів вигорілого посіву озимої пшениці.

Внаслідок ворожого обстрілу на Запоріжжі вигоріли 70 гектарів пшениці / Фото: Національна поліція

Також працівники поліції зафіксували декілька фактів обстрілів будинків та прилеглої території у населених пунктах Пологівського району. Ракети влучили у земельні ділянки поблизу помешкань, внаслідок чого у ґрунті утворилися об’ємні вирви.

Осколками ракет пошкоджені приватні будинки та господарчі будівлі.

Читайте також: росіяни уночі завдали ракетного удару по Запоріжжю

Співробітники поліції передали зібрані матеріали до Служби безпеки України для відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляв Укрінформ, у Запорізькій області ввечері 5 серпня російські війська обстріляли магістраль, що транспортує водень на Запорізьку атомну електростанцію, внаслідок чого спалахнула пожежа. Через пошкодження ліній електропередач 4-й енергоблок станції відключений від енергосистеми та переведений до резерву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-