Обстріл Харкова: декілька ракет «не захотіли» покидати Бєлгород і підірвались на території рф

Обстріл Харкова: декілька ракет «не захотіли» покидати Бєлгород і підірвались на території рф

Укрінформ
Загарбники вночі з Бєлгорода (рф) обстріляли ракетами Харків, у місті постраждали об'єкти цивільної інфраструктури. Декілька ракет підірвались на території росії.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Окупанти знову завдали ударів по Харкову. Ракети випустили із сусіднього Бєлгорода. Вкотре під прицілом - виключно цивільна інфраструктура», - повідомив Синєгубов.

За його словами, близько першої ночі було завдано удару по Слобідському району Харкова, де зайнялася покрівля одноповерхової нежитлової будівлі. Крім того, зафіксовані влучання ракет на території об’єкта інфраструктури в Індустріальному районі.

Читайте також: росіяни знову обстріляли Харків

Синєгубов поінформував, що загарбники також завдали ракетного удару по населеному пункту Харківського району. У нежитлових приміщеннях, біля яких упав снаряд, вибило вікна. Жертв і постраждалих немає.

Очільник ОВА зазначив, що «кілька ракет «не захотіли» покидати рідний Бєлгород і підірвалися на території рф», а частина була збита.

Як зазначив Синєгубов, по області впродовж доби загарбники завдали численних ударів по Золочівській громаді, там є пошкодження приватних домоволодінь та господарчих споруд. Крім того, війська рф протягом доби обстрілювали Чугуївський, Харківський, Ізюмський райони.

Читайте також: росіяни уночі завдали ракетного удару по Запоріжжю

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в області внаслідок обстрілів зазнали поранень і госпіталізовані 41-річний чоловік та 37-річна жінка в Ізюмському районі, їхній стан середньої тяжкості.

Як повідомлялося, минулої доби під ударами загарбників опинилися Харків, Чугуїв, Мосьпанове, Андріївка, Калинове, Шевелівка, Барвінкове, Дергачі, Золочів і Шелудьківка Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-