росіяни обстрілювали Сумщину і Чернігівщину з артилерії, мінометів і гранатометів

росіяни обстрілювали Сумщину і Чернігівщину з артилерії, мінометів і гранатометів

Фото
Укрінформ
Армія рф у четвер, 4 серпня, обстрілювала територію Сумської та Чернігівської областей з артилерії, мінометів та автоматичних гранатометів.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба, передає Укрінформ.

"По Сумщині у 2-х випадках ворог цілив мінометами та з автоматичного гранатомета.

2 міни 120 мм калібру розірвалися на околиці одного із прикордонних населених пунктів Шалигінської громади та 15 гранат вибухнули на території Есманської громади", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ДПСУ, на Чернігівщині по Семенівській громаді ворог з боку села Ломаківка (рф) у чотирьох випадках завдав вогневого ураження із мінометів (зафіксовано 14 вибухів) та зі ствольної артилерії (8 вибухів).

Читайте також: Загарбники обстріляли селище на Харківщині фосфорними снарядами, згоріли шість будинків

Крім того, Новгород-Сіверську громаду з території росії обстрілювали мінометами 120 мм калібру (зафіксовано 9 вибухів) та із самохідної артилерійської установки (2 вибухи). Вогонь військові рф відкривали з боку населених пунктів Леднєв та Случовськ.

Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила. Дані уточнюються, зауважили в ДПСУ.

Читайте також: Війська рф обстріляли Краснопільську громаду на Сумщині з САУ

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-