За добу ворог обстріляв 30 населених пунктів України, 16 людей загинули

За добу ворог обстріляв 30 населених пунктів України, 16 людей загинули

Укрінформ
Лише впродовж минулої доби до Національної поліції надійшла інформація про обстріли російськими військовими 30 населених пунктів України, внаслідок яких 16 осіб загинули, десятки отримали поранення.

Про це перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін сказав в ефірі телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Обстановка лишається вкрай напрушеною в Донецькій області, продовжують нещадно обстрілювати Миколаївщину, Харківщину, Сумщину, Чернігівщину і Херсонщину”, - сказав Єнін.

Від додав, що в Україні працюють піротехніки ДСНС, які від початку війни ні на мить не припиняли роботу з гуманітарного розмінування.

Читайте також: російські війська обстріляли Чугуїв, є загиблий та поранені

“За весь цей 161-ий день нової війни нашими піротехніками знайдено, знищено близько 174 тис. вибухонебезпечних предметів. На жаль, ми не можемо іноді уникнути жертв. Буквально сьогодні було поранено одного з наших піротехніків на Чернігівщині”, - повідомив перший заступник міністра.

Читайте також: Мер Миколаєва показав наслідки ранкового обстрілу міста

Як повідомляв Укрінформ, за даними першого заступника міністра внутрішніх справ Євгенія Єніна, в Україні орієнтовно 67 тисяч гектарів очищено від російських боєприпасів. Це приблизно п'ята частина території, яка підлягає гуманітарному розмінуванню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-