росіяни вже майже місяць не можуть окупувати невеличку частину Луганщини - Гайдай

росіяни вже майже місяць не можуть окупувати невеличку частину Луганщини - Гайдай

Укрінформ
росіяни 31 липня одинадцять разів обстрілювали позиції наших військ, здійснили три спроби танкового тиску, тричі використовували авіацію, але у всіх випадках змушені були відступити.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомив очільник Луганської області Сергій Гайдай.

«Окупанти були впевнені у швидкій перемозі, змінювали дати звитяг, але вже 1 серпня, а звітувати їм нема про що, оскільки навіть невеличку частину Луганщини, яка залишається неокупованою, не здатні подолати. Наразі чисельний склад та характер дій угруповання противника залишається без особливих змін», – наголосив Гайдай.

Читайте також: росіяни не прибирають тіла з вулиць: на окуповані міста Луганщини насувається епідемія

Піхоту загарбники поповнюють мобілізованими, як от із Алчевська, де роздають повістки в торговельних закладах та маршрутках. Більшість із них розуміє, що не повернеться, але вони не мають вибору, як і грошей теж не матимуть.

Гайдай додав, що за добу знешкоджені ще дві розвідувальні групи противника.

Читайте також: Загарбники спалюють населені пункти, аби закріпитися на Луганщині - Гайдай

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-