Вілкул пообіцяв винагороду за інформацію про зрадників

Вілкул пообіцяв винагороду за інформацію про зрадників

Укрінформ
Глава Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул пообіцяв винагороду за інформацію про зрадників: 50 тис. грн за дані про коригувальників вогню росіян, 10 тис. грн - за агітаторів "руського міра".

Про це глава ВА написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"На жаль, є деякі, хто підло працює на окупантів. Вони отримують криваві гроші, а за це здають дислокацію та переміщення підрозділів Збройних сил України. Повідомляють про розміщення складів, коригують вогонь окупантів. Ці люди теж ходять і мешкають поряд з нами. Хоча ні, це не люди. Це гірше за ворогів, це зрадники. Наші спецслужби активно шукають злочинців і знаходять їх. Однак найбільш ефективною ця робота буде, якщо для цього ми об'єднаємося всі разом", - написав Вілкул.

Читайте також: У Кривому Розі відкрилася виставка знищеної військової техніки росіян

Він повідомив, що створено спеціальну гарячу телефонну лінію та електронну адресу. Інформацію про колаборантів та зрадників можна повідомити за телефоном: 067-563-02-63 за будь-яким з месенджерів – Вайбер, WhatsApp, Телеграм, Сигнал або надіслати листа на електронну пошту: krviddil.ssu@gmail.com

"Я гарантую, що, якщо за вашою інформацією, буде затриманий реальний шпигун, я особисто виплачу людині, яка змогла надати інформацію, 50 тисяч гривень. Якщо це буде агітатор за «руський мір» (тільки наголошую – потрібно підтвердження, краще аудіо - або відеофіксація) - 10 тисяч гривень. Такі люди, по суті, також є ворожими агентами впливу", - наголосив глава ВА.

Читайте також: У Кривому Розі відкрили пам'ятний знак «Козацький Хрест»

Як повідомляв Укрінформ, раніше винагороду за інформацію про посібників ворога пообіцяв начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім. За його словами, мешканці області активно допомагають виявляти зрадників, і правоохоронці вже працюють з отриманими даними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-