З вулиць захоплених міст Луганщини не прибирають тіла загиблих - Гайдай

З вулиць захоплених міст Луганщини не прибирають тіла загиблих - Гайдай

Укрінформ
На вулицях захоплених міст Луганської області місяцями лежать тіла загиблих, не розбираються завали зруйнованих будинків.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"На вулицях окупованих міст місяцями лежать тіла загиблих, не розбираються завали розбитих будинків, де теж залишаються тіла людей", - зазначив він.

За його словами, російські лікарі, які приїжджають у нещодавно захоплені міста, працюють там у захисних костюмах. При цьому із приймальних відділень лікарень, які були відбудовані і оснащені торік, нове обладнання вивозять "у бік Луганська".

Гайдай наголосив, що загарбники не в змозі забезпечити населення водою, газом і світлом попри численні обіцянки: "Вони не розуміють, що комунікації потрібно будувати з нуля".

Водночас молодих людей, які висловлюють "неугодні" ворогу думки, забирають "на підвал".

"На Азот, де до початку військової агресії працювало декілька тисяч людей, загарбники влаштували 300 осіб», - додав Гайдай.

Читайте також: На Луганщині ЗСУ відбили шість спроб ворожого штурму

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-