Уночі ворог вдарив ракетами по Харкову

Уночі ворог вдарив ракетами по Харкову

Укрінформ
Уночі ворог завдав ракетного удару по Харкову, в області вів обстріли з РСЗВ та запалювальними снарядами, пошкоджені підприємства, приватні будинки, виникли пожежі.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Вночі російські окупанти завдали ракетних ударів по Немишлянському та Київському районах Харкова. Пошкоджені промислові об'єкти, приватний будинок, сталися пожежі. Попередньо – постраждалих немає. Сьогодні зранку ворог інтенсивно обстріляв Чугуїв. Попередньо - із РСЗВ», - ідеться в повідомленні.

За даними ОВА, в Чугуєві пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі споруди. Було влучання снаряда у багатоквартирний житловий будинок, там сталася пожежа. Постраждалих, за попередньою інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, немає. На місці працюють профільні служби.

«У Чугуївському районі вчора ввечері смт Печеніги було обстріляне запалювальними снарядами, виникло одразу кілька пожеж на відкритих територіях. Типи вибухонебезпечних предметів рятувальники встановлюють. Пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури», - зазначив Синєгубов.

Крім того, минулої доби ворог також вів обстріли Харківського, Богодухівського, Ізюмського районів області.

«У Харківському районі протягом вечора дуже інтенсивно окупанти обстрілювали с. Циркуни, сталося 7 пожеж. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. У Богодухівському районі внаслідок обстрілів горіли поля з пшеницею», - повідомив керівник області.

За даними ОВА, впродовж доби внаслідок російських обстрілів постраждали три людини у Харківському районі: 2 чоловіків 47 років та 12-річний хлопчик. Один із чоловіків - у важкому стані.

«На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Також ворог завдав авіаудару неподалік Руських Тишків та вів повітряну розвідку з БПЛА. В районі Ізюма окупанти вели штурмові дії у напрямках Довгеньке – Мазанівка та Пасіка – Долина, успіху не мали та відступили з втратами», - додав Синєгубов.

Читайте також: росіяни тиснуть з усіх боків фронту, однак ЗСУ тримають їх майже на одному місці - Гайдай

Як повідомлялося, за 26 липня на Харківщині ворог обстрілював Чугуївський, Харківський, Богодухівський, Дергачівський райони. В Чугуївському районі загарбники частково зруйнували триповерхову адміністративну будівлю лісового коледжу.

У Харкові внаслідок ракетного удару вранці 27 липня поранення отримали шість людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-