Марченко посилить роботу з партизанами на Херсонщині - Кім

Марченко посилить роботу з партизанами на Херсонщині - Кім

Укрінформ
Генерал-майор Збройних сил України Дмитро Марченко повертається для підсилення взаємодії між Миколаївською обласною військовою адміністрацією та ЗСУ, а також координуватиме дії партизан на Херсонщині.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 27 липня, передає кореспондент Укрінформу.

«Генерал-майор Дмитро Марченко повертається для підсилення взаємодії між військовою адміністрацією та ЗСУ, зокрема, він відряджений для посилення роботи з партизанами на Херсонщині. Ширше його функції розкривати не буду, але є в нього завдання, які він виконуватиме і на території Миколаївської області», - сказав Кім.

Читайте також: ЗСУ готуються до контрнаступу на півдні України - Кім

Раніше голова Миколаївської ОВА привітав генерала Марченка з поверненням на своїй сторінці у Телеграмі: "Марчело, Welcome back!", - написав він.

Як повідомлялось, Генерал-майор Марченко був учасником війни на сході України, очолив сили оборони Миколаєва ще з початку війни з росією, за час його командування ворог був відкинутий за межі міста. Але на початку квітня Марченка звільнили з цієї посади.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-