Терор українських міст рф просто так не минеться – Президент

Терор українських міст рф просто так не минеться – Президент

Відео
Укрінформ
Росіяни постійними обстрілами тероризують низку українських міст та сіл, але вони мають знати, що це їм просто так не минеться.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«Постійний російський терор Харкова та області, Миколаєва, міст та сіл Запорізької області , Дніпропетровщини, Донбасу, прикордонних районів Сумщини , Чернігівщини – все це окупантам просто так не минеться», - сказав Зеленський.

Він нагадав й про ранковий обстріл російськими військами селища міського типу Затока в Одеській області.

«Знову ракетами. По звичайних будинках. Ракетами, які призначені для знищення військових кораблів та інших значимих цілей. Саме такою важкою зброєю російська армія руйнує звичайний приватний сектор поблизу моря. Люди там жили, відпочивали. І ми за це будемо обов'язково бити у відповідь, щоб там не брехало про такі обстріли російське міністерство оборони», - сказав глава держави.

Читайте також: Зеленський показав наслідки обстрілу Затоки на Одещині

Як повідомляв Укрінформ, ворог завдав по півдню України масованого ракетного удару, в тому числі із застосуванням авіації, з напрямку Чорного моря. Випущено кілька ракет повітряного базування.

На Одещині зафіксовано влучання в приватні будівлі прибережних сіл з подальшим займанням, на місцях працюють рятувальники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-